2 вересня 2021 року о 15:00 у Києві розпочнеться публічне обговорення на тему – Національний діалог. Трансформація продовольчих систем: український контекст.

Тема заходу: «Роль збалансованого харчування в сучасній продовольчій системі України» – доступ до здорового харчування для всіх категорій населення; стійке споживання; зміни в гастрономічній культурі; зменшення втрат їжі та харчових відходів; безпечність харчових продуктів; відновлення HoReCa після пандемії.

Учасники заходу:

  • Роман Лещенко, Міністр аграрної політики та продовольства України (TBC)

  • Тарас Качка, заступник Міністра економіки України, Торговий представник України

  • Тарас Висоцький, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України

  • Дмитро Сенік, заступник Міністра закордонних справ України (TBC)

  • Ольга Шевченко, заступник Голови Держпродспоживслужби України

  • Олена Косюк, директор департаменту технології, якості та безпечності харчових продуктів МХП

  • Наталя Притульська, президент Всеукраїнської федерації споживачів «ПУЛЬС»

  • Ірина Гук, експерт FAO UN, Україна

  • Тетяна Скапа, керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя, Директорат громадського здоров’я та профілактики захворюваності, міністерство охорони здоров’я України (TBC)

Модератор: Олена Ковальова, директор ННІ неперервної освіти НУБІП України, доктор економічних наук.

Посилання на реєстрацію ЗМІ.

Посилання на реєстрацію учасників.

Місце: INVERIA event space (блок А, зал South). Адреса: м. Київ, вул. Володимирська 49-А

Від admin