2 вересня 2021 року о 15:00 у Києві розпочнеться публічне обговорення на тему – Національний діалог. Трансформація продовольчих систем: український контекст.
Тема заходу: «Роль збалансованого харчування в сучасній продовольчій системі України» – доступ до здорового харчування для всіх категорій населення; стійке споживання; зміни в гастрономічній культурі; зменшення втрат їжі та харчових відходів; безпечність харчових продуктів; відновлення HoReCa після пандемії.
Учасники заходу:
-
Роман Лещенко, Міністр аграрної політики та продовольства України (TBC)
-
Тарас Качка, заступник Міністра економіки України, Торговий представник України
-
Тарас Висоцький, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України
-
Дмитро Сенік, заступник Міністра закордонних справ України (TBC)
-
Ольга Шевченко, заступник Голови Держпродспоживслужби України
-
Олена Косюк, директор департаменту технології, якості та безпечності харчових продуктів МХП
-
Наталя Притульська, президент Всеукраїнської федерації споживачів «ПУЛЬС»
-
Ірина Гук, експерт FAO UN, Україна
-
Тетяна Скапа, керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя, Директорат громадського здоров’я та профілактики захворюваності, міністерство охорони здоров’я України (TBC)
Модератор: Олена Ковальова, директор ННІ неперервної освіти НУБІП України, доктор економічних наук.
Посилання на реєстрацію ЗМІ.
Посилання на реєстрацію учасників.
Місце: INVERIA event space (блок А, зал South). Адреса: м. Київ, вул. Володимирська 49-А